A méhpempő jelentőségéről 6+1 pontban

1330
HOZZÁSZÓLÁS:

1. A királynő kizárólagos tápláléka
A tiszta méhpempőt a méhkirálynő fogyasztja a méhkas lakói közül. A királynő ezért is válhat a méhtársadalom legdominánsabb tagjává, hiszen sokkal nagyobb, és jóval tovább él, mint az “alattvalói”, továbbá egyedül képes a kaptárban az utódok létrehozására. – Mindezt a tápláló méhpempőnek köszönhetően!

2. B-vitamin komplex
Tartalmazza a B-vitaminok széles családjának tagjait, fogyasztásával ugyanazt érhetjük el, mintha külön-külön szednénk B-vitamin tartalmú készítményeket. A többek között az immunrendszert támogató, az agyműködés és az emésztés szempontjából alapvető vitaminokat természetes formájukban tartalmazza!

3. Rengeteg bioaktív hatóanyaga (pontos összetétele máig nem ismert, nagyjából 66%-ban tartalmazhat vizet, 11 %-ban cukrot, 12 %-ban fehérjét, 5 %-ban zsírsavakat.) mellett a méhpempő-kutatások rávilágítottak arra, hogy még DNS-t is tartalmazhat…

4. Méhpempővel a jobb agyműködésért!
A pempő bizonyított, hogy serkenti az agy és idegrendszer működését, javítja működésüket. Jótékonyan hat a memóriára.
A tudomány érdeklődését is felkeltette: Az olyan súlyos idegrendszeri betegségek esetén, mint az Alzheimer -és a Parkinson-kór, kísérletek folynak a pempő esetleges felhasználhatóságáról, mely a kezelésben segíthetne. Egyes helyeken a természetes terápia részeként már alkalmazzák.

5. A méhészeti termékek közül egyedül a méhpempőben található meg az erős baktériumölő, immunerősítő, agyserkentő 10-HDA sav.

6. Egyedülálló módon hat a szervezet hormontermeléséreAmiből éppen kevés van ahhoz hozzátesz, amiből több, abból elvesz” elv alapján annak a hormonnak a szintjét befolyásolhatjuk pempővel, amelyikre a szervezetnek éppen szüksége van (legyen az az ösztrogén, a progeszteron, a kortizol, vagy akár a pajzsmirigy hormonja).

6+1. A “hosszú élet titkának is nevezik, utalva arra, hogy az immunrendszer erősítésétől, a szív -és érrendszeren át, az idegrendszert érintve jótékony hatásokat sorozatát érhetjük el a pempő rendszeres fogyasztásával. Nem beszélve arról, hogy számos betegség megelőzésében eredményesen alkalmazható.

IDE KATTINTVA többet is megtudhat a méhpempőről! >>>

 

1330
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]